Yhteystiedot

Työaikani on sopimuksen mukaan arkisin 9.00 -21.00
ja suosittelen varaamaan ajan puhelimitse.

Otathan yhteyttä 040 7290 310

Sijainti

Koulutettu hieroja Nathalie Mutka/ Hierontamutka

Haapaniemenkatu 16 A (Liikuntarajoitteiset pääsevät esteettömästi paikalle)

Merihaka

00530 Helsinki

 Y-tunnus 2014777-1

Haapaniemenkatu 16, Helsinki

Ajankohtaista

Koronauutiset ovat taas synkentyneet. Tilanne näkyy myös varauskalenterissani, mutta terveys menee kaiken muun edelle ja niin pitääkin olla. Hieronnan tarkoitushan on edistää hyvinvointia. Olen ottanut molemmat koronarokotteeni, desinfioin pinnat ja käytän asiakaskohtaamisissani maskia, minkä lisäksi pyydän myös asiakkaita niitä vastavuoroisesti käyttämään. Tarjoan asiakkailleni hyvälaatuisia CE-sertifioituja kirurginmaskeja.

Tekemääni Voice Massage -hierontaan kuuluu osana kasvojen ja suun lihasten hierominen hoidon loppuvaiheessa ja siihen liittyy toki riskejä. Tiedämme koronasta, että se on vaarallinen ainakin pitkäaikaissairaille ja ikäihmisille oli heidän rokotusstatuksensa mikä tahansa. Varmistaakseni, että hoitotilanteet ovat turvallisia kaikille asiakkailleni, myös vakavasti sairastuneille ja iäkkäämmille, pyydän, että luokseni tulevilla asiakkailla on voimassa oleva koronarokotus ja täysin oireeton olo. Jos olet siis siinä tilanteessa, ettet saa koronapassia tai olet käynyt ulkomailla viimeisen kahden viikon aikana, pyydän ettet myöskään varaisi minulta aikaa. Kiitos ymmärryksestä!

Koronarokotus: Jos pohdit saako hieronnassa käydä heti koronarokotuksen jälkeen, suosittelen, että odotat 48 tuntia ja oireetonta oloa ennen ajan varaamista. Kohonnut lämpö ja mahdolliset lihaskivut ovat tavallisia reaktioita korona- ja muihin rokotuksiin.

Hierontamutka

Koulutettu hieroja Nathalie Mutka

Nathalie Mutka

 

Olen Valviran rekisteröimä koulutettu hieroja vuodesta 2006 ja valmistuin Voice Massage -hierojaksi syksyllä 2009. Teen myös työpaikkahierontoja ja Tyhy-käyntejä Helsingissä. Olen toiminut Voice Massage -yhdistyksen puheenjohtajana vuodesta 2019.

Työaikani on sopimuksen mukaan arkisin 9.00 – 21.00 ja suosittelen varaamaan ajan puhelimitse.

Otathan yhteyttä 040 7290 310

 

Jos kaipaat ajankohtaisia tiedotteita palveluistani, käythän tykkäämässä Facebook-sivustani: Facebook/Hierontamutka

Haapaniemenkatu 16 (Merihaka) Helsinki

info@hierontamutka.fi

9 + 3 =

Call Now ButtonOta yhteyttä