Työhyvinvointi

Työpaikkahieronnan järjestäminen on viisas ja edullinen investointi omaan henkilökuntaan. Hieronnasta saatu hyvänolontunne lisää työpaikan viihtyvyyttä ja sitouttaa henkilökuntaa.

Työhyvinvointi

Työpaikkahieronnan järjestäminen on viisas ja edullinen investointi omaan henkilökuntaan. Hieronnasta saatu hyvänolontunne lisää työpaikan viihtyvyyttä ja sitouttaa henkilökuntaa. Hieronnan voi tilata kertaluontoisesti palkitsemaan työntekijöitä hyvin tehdystä projektista tai tehdä järjestelystä säännöllisen. Hoitotilanteessa voi tarttua päivän akuutteihin ongelmiin, esimerkiksi orastavaan päänsärkyyn tai sormien puutumiseen. Joskus hieronta muistuttaa työntekijää siitä, että keskittyminen edellyttää mieltä virkistävien lepohetkien pitämistä.

Työhyvinvointi

Säännöllisillä työpaikkahieronnoilla on myös arvokkaita pitkäaikaisvaikutuksia. Stressitason laskun vaikutusta työpaikan ilmapiiriin ei voi koskaan aliarvioida. Hierojan vastaanotolla työntekijät huomaavat tuki- ja liikuntaelinvaivat ja staattisen työn aiheuttamat rasitusvammat ennen kuin ne alkavat heikentää työtehoa ja aiheuttaa vaivoja jotka johtavat työterveyslääkärille ja sairaslomalle. Työntekijä, joka huomaa hieronnan vaikutuksen voi motivioitua huolehtimaan itsestään paremmin myös työajan ulkopuolella. Olen työskennellyt työpaikkahierojana monissa yrityksissä ja valtion laitoksissa jo 14 vuoden ajan ja havainnut, että huomattava osa vakituisista yksityisasiakkaistani ovat ottaneet säännöllisen lihashuollon tavaksi totuttuaan siihen työpaikallaan.

Malli 1: Tarvitaan lämmin rauhallinen työtila, esimerkiksi lepohuone. Oma hierontapöytä on hyvä, muttei välttämätön. Käyn yrityksessä tekemässä esim. 12 puolen tunnin hierontaa kaksi kertaa kuukaudessa. Yhteyshenkilöni täyttää varauslistan ja huolehtii siitä, että kaikki ajat tulevat varatuiksi. Laskutan yritystä 24 hieronnasta kerran kuussa tai sopimuksen mukaan.

Urheiluhieronta

Malli 2: Tuolihieronta on hyvä valinta esimerkiksi Tyhy-päivään: Lyhyt rentoutushetki onnistuu rauhallisessa paikassa vaikkapa näköalaikkunan äärellä. Mieli virkistyy 10-15 minuuttia kestävässä niska- ja hartiaseudun käsittelyssä. Tuolihieronta ei keskeytä päivän ohjelmaa eikä edellytä riisumista. Käsittely kohdistuu näyttöpäätetyön kipupisteisiin selässä, hartioissa, niskassa, päässä ja yläraajoissa tarpeen mukaan. Tuolihieronta voi olla mielialaa kohottava lisä myös hyvin stressaavassa työympäristössä, jossa pidempien taukojen pitäminen on vaikeaa. Voit tilata tuolihierontoja ennakkoon sovitulla tuntiveloituksella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

 

Siirrettävä hierontapöytä

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Haapaniemenkatu 16 (Merihaka) Helsinki

info@hierontamutka.fi

6 + 15 =

Call Now ButtonOta yhteyttä