Voice Massage -hieronta

Jos äänesi käheytyy toistuvasti, koko ylävartalo tuntuu jännittyneeltä tai purentaelimistössä on toimintahäiriö (TMD), valitse Voice Massage -hieronta.

Voice Massage

Jos äänesi väsyy ja käheytyy toistuvasti ja koko ylävartalo tuntuu jännittyneeltä ja kumaralta, suosittelen kokonaisvaltaista Voice Massage −hierontaa. Voice Massage kuuluu Käypä hoito −suosituksen mukaan myös purentaelimistön toimintahäiriöiden (TMD) aiheuttamien kipujen ja lihasjännitysten hyviin hoitotapoihin. Hieronta- ja venytyskäsittelyssä hoidetaan suun ja leuan alueen lisäksi apuhengityslihaksia ja ääneen vaikuttavia kurkunpään ulkopuolisia lihaksia, mikä rauhoittaa myös bruksointia ja stressipurentaa.

Voice Massage

Aidon Voice Massage -hieronnan tunnistaa hitaista, kivuttomista ja perusteellisista hieronta-otteista, jotka rentouttavat purennan, kasvot ja yläkehon ja vapauttavat hengityksen. Hierontaa tehostetaan ohjatuilla hengitysharjoitteilla. Voice Massagen tavoitteena on rentoutunut purenta ja vaivaton hengitys ja äänentuotto.

Voice Massage -hieronnan hyödyt

 

-Tukee puhe- ja ääniterapiaa sekä laulunopiskelua

-Ennaltaehkäisee jännityksen ja liikerajoitusten aiheuttamia äänihäiriöitä

-Helpottaa puhallinsoittajan ansatsi- ja hengitysvaivoja

-Helpottaa refluksia, palan tunnetta kurkussa ja nielemisongelmia rentouttamalla kurkunpään lihaksia ja palleaa.

-Parantaa hengitysfunktiota astmaatikoilla ja urheilijoilla

-Helpottaa lihasperäistä päänsärkyä ja migreenioireita

-Laukaisee TMD-oireiden aiheuttamia lihasjännityksiä ja kipuja. Tyypillisiä TMD-oireiden aiheuttamia vaivoja ovat epämääräinen kasvo- ja korvasärky, tinnitus, nielemisvaikeudet, palan tunne kurkussa ja leuan heikko avautuminen. Pitkään jatkunut narskuttelu ja stressipurenta aiheuttavat staattista jännitystä kasvojen lisäksi kallonpohjan, kaulan ja rintakehän lihaksissa

-Erilaisista neurologisista sairauksista kuntoutuessa helpottaa nielemistä, hengittämistä ja äänentuottoa ja auttaa kasvojen lihaksia palautumaan

Voice Massage -hieronta

Voice Massage -hieronnan kesto ja hinta

Voice Massage -hieronta 78,00 € (alv 0 %) kestää noin 75 min. Sen aikana hierotaan hengityksen, äänentuoton ja purennan lihakset selän, rintakehän, kaulan ja pään alueelta.  Varaa aika soittamalla 040 7290310

Todella hyvä Voice Massage -hoito ja juuri sopivan jämäkät otteet! Erityisplussaa vielä viihtyisästä ympäristöstä ja hyvästä juttuseurasta. 

Liisi Pettersson, äänenkäytön kouluttaja

Erittäin asiansa osaavaa Voice Massage-hierontaa, juuri täydellisen jämäkät otteet. Hyvin selitetty koko ajan mitä sillä hetkellä ja seuraavaksi tapahtuu. Ehdottomasti suositus!

Minna Hiltunen

Hierontamutka ja Voice Massage mediassa

Luontaisterveys -lehden artikkeli

Hierontamutka / Nathalie Mutka

Nathalie Mutka

Olen opiskellut Voice Massage -hierojaksi talvella 2009-2010 ja kuulun Voice Massage -yhdistykseen, missä ylläpidän osaamistani säännöllisin väliajoin pidettävissä kertaus- ja täydennyskoulutuksissa. Yhdistyksen puheenjohtajana olen toiminut vuodesta 2019 (voicemassage.fi). Niin kuin muut Voice Massage -hierojan tutkinnon suorittaneet, kuulun Valviran rekisteriin. Voice Massage ei ole ääni-, puhe-, luontais- tai vaihtoehtohoitoa, eikä siihen liity mitään filosofiaa. Suomalaisen hierontakouluttajan Leena Koskisen 80-luvulla kehittämä Voice Massage on länsimaiseen lääketieteeseen perustuva klassinen hierontahoito, jonka hän kehitti yhteistyössä mm. foniatrien ja hammaslääkäreiden kanssa.

Ota yhteyttä ja varaa aika tai kysy lisätietoja!

Haapaniemenkatu 16 (Merihaka) Helsinki

info@hierontamutka.fi

4 + 5 =

Call Now ButtonOta yhteyttä