Hinnasto

Tutustu hintoihin ja tilaa itsellesi tai yrityksesi työntekijöille
rentouttava hieronta-aika tai hanki lahjakortti

Hinnasto

Klassinen ja urheiluhieronta

30 min 36 €

45 min 46 €

60 min. 56 €

75 min. 68 €

90 min. 78 €

Voice Massage -hieronta

 75 min. 78 €

Kuumakivihieronta

80 min. 88 €

Maksutavat

Maksutavat ovat käteinen, tilisiirto ja Mobile Pay. Otan vastaan myös työpaikkojen mobiilimaksuja Epassi, Eazybreak, Edenred ja Smartum -sovellusten kautta. Jos et löydä Hierontamutkaa työnantajasi mobiilisovelluksen palveluntarjoajaluettelosta, pyydä yhteyshenkilöäsi lisäämään sen. Hierojayrittäjien lisääminen listalle tapahtuu työnantajan asiakasportaalin kautta eikä vaadi muita toimenpiteitä. Yritysasiakkaille tarjoan myös laskutusvaihtoehtoa sopimuksen mukaan.

Siirrettävä hierontapöytä

Soita 040 7290310, sovitaan aika tarpeittesi ja aikataulujesi mukaan, arkisin 9.00 – 21.00. Tervetuloa!

Ilahduta lahjakortilla

Hierontalahja antaa hyvää mieltä ja oloa! Kun ostat läheiselle tai ystävälle hierontalahjakortin, suosit kotimaista työtä ympäristöä kuormittamatta. Kerro mitä palveluita haluat kortillesi tai minkä arvoisen lahjan haluat antaa. Postitan kortin sinulle tai suoraan vastaanottajalle viestisi kanssa, postituskulut sisältyvät kortin hintaan.

Hierontalahjakortti

Varausehdot

Peruutathan varauksesi soittamalla tai tekstaamalla viimeistään 24 h ennen hoitoaikaasi. Peruuttamattomista ajoista veloitan hinnaston mukaisen summan.

Muistathan myös, ettei hierontaan saa tulla sairaana? Hieronta pahentaa helposti yleistulehdusta.

Koronariskin vuoksi olen lisännyt omaa ja asiakasturvallisuutta kiinnittämällä erityistä huomiota pintojen desinfioimiseen ja tuulettamiseen. Käytän hierontaa tehdessäni kirurginmaskia tai hengityssuojainta ja tarpeen mukaan visiiriä. Tarjoan myös sinulle ilmaiseksi noin 2 € arvoisen kirurginmaskin, joka antaa lisäsuojaa meille molemmille hierontatilanteessa. 

Jos sinulla on vähäisiäkin hengitystieinfektio-oireita, esimerkiksi köhimistä, pyydän ettet tule hierontaan. Viranomaisuosituksen mukaan on hyvä, että pysyt oireiden ilmaantuessa kotona seitsemän vuorokautta ja vältät muiden ihmisten tapaamista ennen kuin olet ollut oireeton kahden vuorokauden ajan. Kiitos huomaavaisuudestasi!

Ota yhteyttä!

Haapaniemenkatu 16 (Merihaka) Helsinki

info@hierontamutka.fi

1 + 5 =

Call Now ButtonOta yhteyttä